Viatge a USA & Canada - Dia 4: Québec

Un altre paísal passaport: Canadà! Ens ha rebut amb bon temps, paisatges molt verds i carreteres de llargues rectes.

Avui fem nit a la ciutat de Québec, capital de la mateixa província i que té uns 600.000 habitants. Estan celebrant un festival d'estiu i hi ha molta activitat pels carrers del centre.


Hem sortit de Boston a les 8h, plovia com un típic dia londinenc, però enseguida que hem enfilat la carretera hem deixat enrera els núvols grisos. El trajecte ha estat llarg, gairebé 8 hores comptant totes les pauses, entre elles, visita al duty free abans d'entrar a Canadà i la parada a la frontera, on ens han segellat el passaport. Hem dinat en un restaurant de carretera juntament amb una altra furgoneta de l'agència, que faran el circuit amb nosaltres. Quan tingui més temps i millors condicions de comunicació, farem un repàs als integrants dels vehicles.

Al arribar a Québec hem fet un breu recorregut dins del vehicle i enseguida hem anat a l'hotel. Teniem l'opció d'anar a veure un espectacle del Cirque du Soleil que és gratuït -perquè la companyia és d'aquesta ciutat-, però ens obligava a sopar molt d'hora i hem optat per sortir a fer un tomb a peu i descobrir la capital pels nostres propis mitjans.


Hem visitat una mica de la part alta i una altra de la baixa, ambdues amb boniques edificacions i jardins. La gent és molt amable i les noies del Québec són realment boniques! Hem tornat a l'hotel a les 20:30h i hem sopat al restaurant, perquè ens entrava amb la mitja pensió. De retruc, hem gaudit d'unes boniques vistes nocturnes quebequenques. Demà farem una visita guiada abans de fer via cap a Montreal, així que ja us donaré més detalls de la ciutat en la propera entrada.


A l'hotel no tenim wifi a l'habitació i hem de connectar-nos des de la planta de recepció. Una mica trist que un hotel de 4* i d'una cadena com Delta no pugui oferir un servei tan elemental com aquest. Espero i desitjo que demà a Montreal la cosa millori, perquè allà fem dues nits!