Viatge a USA & Canada - Dia 13: Central Park

Encara no em crec que pugui fer el blog abans de les 12 de la nit!

Avui ha tocat descobrir Central Park. És molt gran, verd, amb bastants camps de beisbol i algunes pistes d'altres esports, uns quants llacs i jardins i molta, molta gent practicant exercici, sobretot running i ciclisme. Pels aficionats a la fotografia és un lloc fantàstic per poder practicar-la.


Abans d'arribar, però, hem fet una parada tècnica a Tiffany's perquè un servidor pogués emular a l'Audrey Hepburn i m'he esmorzat un croissant. A Central Park hem entrat a les 9 i poc i ja hi havia molt esportista. Hem començat per la part sud, al carrer 60, i hem arribat fins al 106, i abans de dinar encara hem tingut temps de baixar fins al 75! Una caminada considerable que ens ha obert gana i set, paliades en un xiringuito on hem menjat una mena de frankfurt enrotllat amb pasta de full fregida, que estava bo, però m'ha deixat megaple i inflat. No sé el nom, alguna cosa com Tank Blanket, però us deixo la foto per si algú ho reconeix. Per beure he demanat suc de taronja, i ells consideren que un xarop d'aquest sabor és equivalent. Era tan química allò -42g de sucre- que m'ho he begut en 2 glops, entrava sol!


De 14 a 15h hem fet la migdiada sota l'ombra d'un arbre, com molta més gent. Després hem acabat de fer la visita i de 17 a 19h hem estat passejant per algunes botigues, com Forever 21, Diesel, Gap, Quicksilver, de souvenirs i, com mana la tradició, dos clàssics de New York: Una és Build-a-Bear, on tu tries el peluix buit, l'omplen d'escuma -o el que sigui allò- i te'l cusen, li poses tots els complements que vols, el rentes, el pentines, el bateges i qualsevol altre martingala perquè sigui únic. És un gran negoci, no eren pas barats i amb tot el tunneig que li fas, al final l'exclusivitat pica una mica.


L'altre establiment mític és el Toys "R" Us de Times Square, que crida l'atenció perquè té una nòria al mig de l'establiment que ocupa 4 plantes d'alçada i també per tota la decoració i joguines muntades que hi ha a la botiga. Hi havia molta gent i no hem pogut gaudir com si ho vam fer a la F.A.O.. Si heu de triar entre elles, quedeu-vos amb la 2a.

Hem anat tan bé de temps que hem pogut veure el capítol de La que se avecina que han emès avui -sensacional!- i ara anirem a dormir a una hora racional. Demà activem la New York Pass, cosa que significa visitar moltes coses amb un curt interval de temps. Començarem per un edifici mooooolt alt.