Viatge a USA & Canada - Dia 3: Boston

Si algun dia viatgeu a la costa est dels Estats Units, no dubteu en acostar-vos a Boston, una ciutat molt bonica i que no sembla formar part d'USA. M'ha agradat molt!


La ruta que hem començat avui ha tingut un inici mogut, perquè el conductor s'ha presentat tard i no volia admetre-ho i el micròfon que porta al cotxe no funcionava, per tant, hem hagut d'aturar-nos en un centre comercial similar al dels Simpsons per comprar una bateria nova.

El trajecte de NY a Boston ha durat 4 hores, amb una parada a un Wendy's per esmorzar. Les carreteres tenen l'asfalt o el formigó amb força sotracs, per culpa de la neu, la sal i els camions pesats que hi transiten. Hi ha peatge i el límit màxim de velocitat són 65 milles, una mica menys de 105km/h.

La capital de Massachusetts té vora 600.000 habitants i avui la majoria estava al carrer per aprofitar el "solarro" que feia, es veu que el clima no és gaire agraït amb ells i a la mínima que poden en treuen partit al màxim. L'hem conegut fent la visita dins de la furgoneta, amb alguna paradeta de 20 minuts per fer fotos. Hem dinat al restaurant "No Name" al port de Boston, que no fa pudor a peix perquè enseguida se l'emporten a altres ciutats. 

Després de l'àpat, i ja reconciliats amb el Rodrigo -el nostre conductor-, hem anat a Cambridge, la ciutat del costat i que és reconeguda per acollir el MIT (Massachusetts Institute of Technology) i la Harvard University, d'on ha sortit gent molt reconeguda en l'àmbit de la ciència i la medicina.


A les 17:30h hem fet l'entrada a l'hotel, el Hyatt, que és de 4*superior, però resulta que et fan pagar Internet. Per sort, ho compensen amb el gimnàs -obviament utilitzat, encara que poc més de 30 minuts- i esmorzar de buffet lliure.

A les 18h, ja per lliure, hem sortit a fer un tomb a peu per descobrir Boston. Hem visitat el Boston Common, que seria el seu Parc de la Ciutadella -més maco i sense hòsties, que aquí són civilitzats-, alguns edificis emblemàtics i el Quincy Market, un lloc que em van recomenar i que ha resultat ser tot un encert. És una galeria amb botigues de menjar per emportar, com amanides, pasta, dolços, pastisseria, cuina japonesa, grega, italiana, mexicana... i a cada parada tenen el cartell penjant, no hi ha rètol a la paret. Té un encant especial i no us el podeu perdre si aneu a Boston!


Hem tornat a l'hotel una mica abans de les 20:30h. Ara ja són les 00:20h i d'aquí 8 hores estarem a la furgoneta fent camí cap a Canadà, perquè demà toca visitar la ciutat de Quebec. Així que see you tomorrow / au revoir!