FCB - Hércules: Sense comentaris

Sense comentaris, sí, però no pel que ha esdevingut sobre el terreny de joc, perquè no ho he vist. 

La culpa és de Gol Televisión, el seu estrany funcionament per detectar la subscripció al canal i el seu ineficaç (o directament inexistent) servei d'atenció al client.

De la primera jornada de Lliga me'n vaig perdre els compassos inicials, inclós el gol de Messi. Per obra i gràcia de l'atzar, vaig recuperar el senyal codificada d'aquest canal de pagament. Avui he començat a veure el partit del Camp Nou, però als cinc minuts algun sistema ha decidit que jo no tenia dret a gaudir del servei pel qual he pagat religiosament des que soc abonat.

Com sempre en aquests casos, el servei tècnic ha brillat per la seva inutilitat, una gravació es limita a donar-te una instrucció (esperi 10 minuts per tornar a rebre el senyal) de forma repetitiva. Ni rastre de teleoperadors.

Espero que no hi hagi una tercera incidència, perquè donar-me de baixa de Gol Televisión serà la conseqüència més probable. Dilluns informaré a aquesta empresa del succès, a veure què em responen. No descarto anar narrant el cas per aquí, així tothom podrà saber a què s'atén quan s'aboni a aquest canal de TDT premium.

3 comentaris:

Jivo ha dit...

Si en comptes d'oferir un servei que hauria de ser gratuït en format d'inscripció i privatitzar més encara un esport suficientment privatitzat, almenys s'haurien de dignar a oferir el servei mínimament bé de cara al client final. Poden jugar amb foc amb aquestes jugades... sobretot per quan arribin partits de més rellevància.

PD: TDT sucks...

Uri ha dit...

Una de les poques coses bones de treballar atenent clients insatisfets és que aprens a argumentar les teves respostes i a comprendre de quina manera poden aconseguir que els hi posis més atenció en el que et demanen. Espero que el mail que he enviat avui als de Gol T (perquè avui encara segueixo amb la mateixa incidència) sigui ben eficaç.

Spain's TDT sucks, no es podia esperar res de bo amb el panorama televisiu que arrosseguem des de fa dècades.

Jordi ha dit...

Com diria el mag Fèlix: cabrons!