Un blog de referència

Avui faig una breu entrada per recomanar-vos el blog del meu periodista de referència, aprofitant que l'ha tornat a obrir després de més de tres anys de parèntesi.


Tal com indica la direcció, és obra de Martí Perarnau , un ex-atleta reciclat en periodista i productor publicitari. És català, però viu a Madrid, i això li permet tenir una visió diferent de la realitat blaugrana, esportiva i, en fi, general, a la que ens ofereixen els periodistes que viuen a Catalunya. Els seus anàlisis aporten moltes dades i el contrast necessari per entendre un bon nombre dels temes d'actualitat.



M'agrada la seva prosa -sovint es torna molt èpica i amb referències als clàssics grecs-, els seus coneixements -fa gala de tenir una bona base i accès a informacions de primera mà- i la forma de fer-nos arribar l'actualitat i la seva opinió, amb les idees ben exposades i clares, amb arguments sòlids i, segurament, ben contrastats.


Si el voleu seguir, també té Twitter, escriu articles a El Periódico i Sport, i és tertulià al Tu diràs i a El món a RAC1 (on també fa càpsul·les d'opinió). En alguna ocasió també l'he vist a l'Esportclub.


Quedeu convidats a seguir un exemple de bon periodisme.