La millor ensaïmada de Barcelona

En ocasió de l'aniversari de la Mònica (21 anys), aquest dissabte el seu pastís amb espelmes va prendre forma d'ensaïmada. I no una qualsevol, sinó la considerada com la millor de Barcelona.

Hi havia 3 com aquesta i no en va sobrar
Realment estava molt bona, amb parts més estovades i dolces i d'altres més fines i cruixents. La massa esponjosa -potser la part on pot millorar més- i el sucre glass també donaven la talla.

La fan a la pastisseria Formentor, que està al carrer Camèlies 19 - 21 de Barcelona, a la part alta de Gràcia. Em comenten que tenen moltes varietats (farcides de nata, de crema, de trufa, de sobrassada, amb tallets d'albercoc), així que com queda a prop, les anirem tastant de tant en tant i ja passaré l'informe per aquí.

Deia que està considerada com la número 1 de Barcelona i la font és el reportatge de febrer que van fer a la revista Time Out per trobar-la entre moltes pastisseries de la ciutat. No he tastat gairebé cap i no sé si la que vaig menjar és la millor, però va deixar el nivell ben amunt. De totes formes, les que fan a Can Geroni (Vilanova del Vallès) no tenen res a envejar-li.

Si algú s'anima a provar-la, ja explicarà què li ha semblat!